Indítsd be reggel az emésztésed!

Indítsd be reggel az emésztésed!

Gazdag Vivien

Jógaoktató


Végezz el néhány egyszerű gyakorlatot még az ágyban, hogy reggel beindítsd az emésztésedet. Húzd fel a lábadat a mellkasod irányába, végezd el mindkét oldalra, ezzel is pici nyomást gyakorolva a hasi szervekre. Majd ugyanezt végezd el páros lábbal.  Majd ezután mindkét oldalra végezz csavarást, és végül ülő helyzetben is mindkét irányba.

Végezd el mindkét oldalra. Ezek a gyakorlatok nagyon jól átmozgatják, átmasszírozzák a belső szerveket, és tökéletesen beindítják az emésztést már kora reggel. 

Ha tetszett a videó, akkor mentsd el magadnak későbbre, és kövess be minket Facebookon, Instagramon és TikTokon!

CIKKajánló

A 3 legjobb kalóriaszámláló app 2024-ben

Gyakorlat gerincferdülés miatti hátfájdalom ellen

Hátfájdalom a gerincferdülés miatt? Próbáld ki ezt a gyakorlatot! A gerincferdülés egy olyan tartási hiba, mely a gerinc oldalirányú elhajlását jelenti.

Három gyakorlat csuklófájdalom ellen

Videónkban csuklófájdalom elleni gyakorlatokat mutatunk be, amelyeket otthon is végezhetsz. Nézd meg Gazdag Vivi videóját!

Puffasztott rizs, egyem – ne egyem? Tények és tévhitek.

Némi zavar él még az emberek fejében, hogy a Puffasztott rizs mire és miért jó. Sokan fogyni szeretnének, és ezért tömik magukba csomagszám, míg mások lusták főzni vagy nincs idejük rá, de hízni szeretnének, úgyhogy ezért fogyasztják. Mégis mire jó p