Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Elfogadom
Termékek Menü

Nyereményjáték adatkezelési tájékoztató

 NUTRIVERSUM Kft. nyereményjáték ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ    

 

A Nutriversum Kft. által hirdetett nyereményjáték lebonyolítása, a nyertesek kisorsolása valamint a nyertesek kiértesítése és a nyeremények átadása érdekében a Nutriversum Kft. kezeli a nyereményjátékra regisztrálás során megadott személyes adataidat a nyereményjáték lebonyolításához szükséges mértékben és időtartamig. A nyereményjátékban részvételhez önkéntesen és kifejezetten hozzá kell járulnod. A nyereményjátékban csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A Nutriversum Kft. mint adatkezelő csak az itt meghatározott személyes adataidat használja fel nyereményjáték lebonyolítása céljából.

 

1. Adatkezelő adatai:

Nutriversum Kft. (Székhely: 1136 Budapest, Balzac utca 37. mf 2. , Cégjegyzékszám: 01-09-184229, Adószám: 24821906-2-41, Telefon: +36-70-432-5261, E-mail: hello@nutriversum.com)

 

Adatvédelmi tisztviselőnk Gálfi Dominik (Levelezési cím: 1136 Budapest, Balzac utca 37. mf 2.,  E-mail cím: hello@nutriversum.com)

2. Kezelt adatok köre:

Kötelező adatok: név, e-mail cím, egy maghatározott termékről adott vélemény.

A nyereményjátékra regisztrálás során figyelj arra, hogy csak saját személyes adatot vagy jogosult megadni. Az Adatkezelő a valótlan, jogosulatlanul vagy tévesen megadott adatok kezeléséből eredő károkért nem vállal felelősséget.

3. Adatkezelés célja

Az adatkezelés célja nyereményjáték lebonyolítása, mely magában foglalja a nyertesek kisorsolását valamint a nyertesek kiértesítését és a nyeremények átadását, valamint ennek dokumentálását.

Adatkezelő e-mailes elérhetőségen keresztül értesíti ki a Nyerteseket, Pótnyerteseket.

Adatkezelő a nyeremény átadásához szükséges adatokat csak a Nyertesektől, Pótnyertesektől szerzi be. Adatkezelő az így megszerzett adatokat a nyeremény átadásához, szállításához, valamint ehhez kapcsolódó pénzügyi kötelezettségei teljesítéséhez használja fel.

4. Az adatkezelés időtartama:

Adatkezelő a résztvevők listáját a nyeremények átadásáig, de legkésőbb a nyereményjáték lezárásától számított 14 napig kezeli (végső lezárás). A nyereményjáték végső lezárását követően haladéktalanul törli a nyereményjáték lebonyolítása során tudomására jutott személyes adatokat.

5. Az adatok tárolásának módja:

A jelentkezési űrlap a Google Űrlapok nevű eszköz által generált, erre tekintettel az adatok a Google Inc. szerverére mentődnek le. Az összes Google-termék el van látva olyan hatékony biztonsági funkciókkal, amelyek folyamatosan védik az adatokat. A Google Inc. mindent megtesz azért, hogy megóvja a felhasználót és a Google-t a birtokukban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől és megsemmisítésétől. Ennek érdekében többek között titkosítást használnak, amely megvédi az adatokat átvitel közben. A Google Inc. mindent megtesz annak érdekében, hogy szolgáltatásaik védelmet nyújtsanak az adatok akaratlan vagy rosszindulatú törlésével szemben. Emiatt előfordulhat, hogy az aktív és a biztonsági másolatokat tartalmazó rendszereikből a törlési művelethez képest később törlődik az adatok másolata. Az adatok szervereikből való teljes törlésének folyamata általában mintegy két hónapot vesz igénybe a törlés időpontjától számítva. A Google Inc.-nek világszerte vannak szervereik, előfordulhat, hogy az adataidat olyan szervereken dolgozzák fel, amelyek nem Magyarországon találhatók. A Google Inc. betartja az adattovábbításhoz kapcsolódó bizonyos jogi keretrendszereket, beleértve az EU–USA adatvédelmi pajzs (EU-US Privacy Shield Framework) és a Svájc–USA adatvédelmi pajzs (Swiss-US Privacy Shield Framework) rendelkezéseit.  

6. Adatkezelés jogalapja

A nyereményjátékban részvétellel hozzájárulsz, hogy Adatkezelő a személyes adataidat a jelen Tájékoztatóban írtak szerint kezelje. A személyes adatok kezelése a jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes és kifejezett hozzájárulásodon alapul. Hozzájárulásodat bármikor jogosult vagy visszavonni, azonban a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét az nem érinti.

7. Adatkezelés jogszerűsége: Adatkezelő az adatkezelés jogszerűségének alátámasztásáról nyilvántartást vezet, melyben rögzíti az adatkezelés során használt email címekhez tartozó kifejezett és önkéntes hozzájárulás megtételének időpontját, felületét, IP címét. Adatkezelő a nyilvántartásból a személyes adatokat a nyereményjáték végső lezárásával egyidejűleg törli. 

8. Tájékoztatás adatkezelésről: Jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataidról a feltüntetett kapcsolattartási módok bármelyikén. Ilyen igény bejelentése esetén Adatkezelő tájékoztat a rólad kezelt személyes adatokról. Jogosult vagy továbbá arra is, hogy a kezelt adatok kijavítását kérd, valamint arra, hogy a rólad nyereményjátékkal kapcsolatban kezelt személyes adataidat hordozható formában elkérd az Adatkezelőtől.

9. Adatkezelés megszüntetése:

Írásban az Adatkezelő fent megjelölt kapcsolattartási email címén, faxon vagy postai úton valamint a megadott telefonszámon jegyzőkönyvben rögzített bejelentéssel kérheted az adatkezelés megszüntetését. Ebben az esetben Adatkezelő minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a további adatfeldolgozókat tájékoztassa az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérésedről.

10. Felügyeleti szerv:

Amennyiben nem vagy elégedett adatkezelésünkkel, az alábbi hatóságnál élhetsz panasszal:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 06 1 391 1400
Fax: 06 1 391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu 

11. Adatkezelő elérhetőségei:

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van Nutriversum Kft. nyereményjátékkal kapcsolatban, kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked:

E-mail: hello@nutriversum.com, Telefon, Fax: +36-70-432-5261 (hétfő-péntek: 9-15 óráig), Levelezési cím: 1136 Budapest, Balzac utca 37. mf 2.

Hatályos: 2018. 11. 30. napjától

NUTRIVERSUM Kft.