Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Elfogadom
Termékek Menü

Törzsvásárlói kártya szabályzat

// 2016. január 1-én a törzsvásárlói rendszerünk megváltozott! A webshopon mindenki számára elérhetővé tettük az akciós árakat, így nincs többé szükségetek itt törzsvásárlói kártyára, a kedvezmény automatikusan jár.

 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

A Törzsvásárlói kártya (továbbiakban: kártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói kártya felmutatásával lehet igazolni üzleteinkben. A kártya Magyarország bármely Nutriversum üzletében használható. Boltjainkban történő regisztrációt követően a kedvezmény automatikusan él.

A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházunkban bejelentkezést követően automatikusan él) a vásárlások bekerülnek a Nutriversum elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények

A Vásárló egyedi kedvezményekre jogosult a Nutriversum üzletek és webáruházban található termékekre. Étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok, bio élelmiszerek, kozmetikumok, egyéb kiegészítők vásárlása esetén, továbbá egyedileg meghirdetett akciós vásárlásokra jogosult, melyeket a Nutriversum Kft. meghatározott időközönként hirdet meg üzleteiben.

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.nutriversum.com internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények az alábbi áruféleségekre vonatkoznak, illetve a leírt feltételek mellett érvényesek:

  1. vásárlási-kedvezmény, amely étrend-kiegészítők, bio élelmiszerek, kozmetikumok, egyéb kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok vásárlása esetén érvényes.
  2. kedvezmény a www.nutriversum.com  internetes webáruházban az 1. pontban felsorolt termékcsoportokból történő vásárlás esetén.

Hogyan lehet Nutriversum Törzsvásárlói kártyához jutni?

A kártya a Nutriversum üzleteiben igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és elektronikus aláírásával elfogadja a Nutriversum Kft. Törzsvásárlói kártya Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése azonnal megtörténik, utána a kártya használatával 2 munkanapon belül mindegyik Nutriversum üzletben igénybe vehetők a kedvezmények. A Törzsvásárlói kártya a Nutriversum Kft. postai úton nem juttatja el a jogosultnak. Webáruházban történt regisztráció esetén fizikai kártya postázása nem történik meg.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

  • A kártya pótlása, illetve cseréje iránti igényt a Nutriversum üzletekben lehet jelezni.
  • A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A Törzsvásárlói kártya Rendszerben való részvétel feltételei:

  • Az üzletben található online adatlap kitöltésével és virtuális elfogadásával a Vásárló elfogadja a Nutriversum Kft. Törzsvásárlói kártya Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
  • Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói kártya Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Nutriversum Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói kártya Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
  • A Nutriversum Kft. jogosult Törzsvásárlói kártya Rendszerének szabályzatát a Vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.nutriversum.com honlapon.
  • A Nutriversum Törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Nutriversum Kft. elektronikus és papír alapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói kártya Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Nutriversum Kft., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárlói kártya jogosultja jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség:

A Nutriversum Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Nutriversum Törzsvásárlói kártya Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:

Hétfő-péntek: 9-16 óráig.
Bármely telefonról hívható: 06-70-432-5261

E-mail: hello@nutriversum.com