GAL vitamin, Béres és BiOrganik - új márkák a Nutriversum webshopban

GAL vitamin, Béres és BiOrganik - új márkák a Nutriversum webshopban

Nutriversum Team

Szenvedéllyel készült, Neked


Tudjuk, hogy manapság nem egyszerű megfelelő forrásból olyan készítményeket találni, melyek minden igénynek eleget tesznek. Számunkra fontos, hogy minél szélesebb réteget szolgáljunk ki termékeinkkel, ezért tovább bővítettük a palettát olyan népszerű hazai vitaminok és étrend-kiegészítők kínálatával, mint a GAL vitamin, a Béres vagy a BiOrganik. Olvass tovább, és ismerkedj meg velük közelebbről is!

A Nutriversum újabb izgalmas termékekkel bővíti választékát, az egészségtudatos vásárlók legnagyobb örömére! Mostantól a GAL vitamin termékcsalád és Béres Gyógyszergyár vitaminjai is elérhetővé válnak online felületünkön. Emellett gondoltunk a mentes étkezés követőire is, így a BiOrganik által forgalmazott Naturmind vegán, tej- és tojásmentes készítményeit is megtalálod a megújult kínálatban.

Fedezd fel a hazai piacon elérhető díjnyertes termékeket, melyek mindegyike kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot kínál, és jó hír, hogy már webshopunkban is elérhetők!

GAL vitamin, Béres, BiOrganik - díjnyertes hazai termékek egy helyen

Legújabb kínálatunk egyik népszerű tagja a GAL, mely egy magyar táplálékkiegészítőket, vitaminokat és alapanyagokat gyártó márka. A hazai piacon az utóbbi években kiemelkedő népszerűségnek örvend, mely sikerét prémium kategóriás készítményeinek és elkötelezettségének köszönheti. 

A természetességet és a hatékonyságot prioritásként kezelő márka nagy hangsúlyt fektet a termékek összetevőinek arányára. A fejlesztések során a legújabb nemzetközi kutatások eredményeire támaszkodnak, hogy a leghatékonyabb termékeket kínálhassák. 

Webshopunkban is elérhetők a vásárlók által legkeresettebb termékek, mint a GAL terhesvitamin, a GAL K2+D3, vagy a GAL vitamin, biztosítva, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és céljainak legmegfelelőbb készítményeket.

GAL vitamin babaváró GAL vitamin babaváró

Bővülő vitamin kínálatunk másik tagja a Béres termékcsalád. A márka jelentős múltra tekint vissza, és az egyik legismertebb magyar márkaként van jelen a hazai piacon. Nevét a feltaláló, Id. Dr. Béres József adta, akinek világhírű találmánya, a Béres Csepp, a cég alapját képezi. 

A Béres Gyógyszergyár hivatalosan is független maradt a globalizált piaci verseny ellenére, megőrizve emberközpontúságát és népszerűségét. A termékek, - köztük a legismertebb, a Béres Csepp -, ma már országszerte elérhető, és több millió ember számára nyújt segítséget az egészségmegőrzés terén. A vállalat az évek során további termékekkel bővítette kínálatát, amelyek ma Magyarországon és a környező országokban is piacvezetők. 

Kínálatunkban többek közt olyan Béres termékeket találsz, mint a Béres magnézium, a Béres multivitamin, a Béres csepp gyerekeknek, a Béres porcerő vagy a Béres szemerő, így minden korosztály számára kínálunk megfelelő készítményeket.

Béres csepp extra Béres csepp extra

Azonban az újdonságok ezzel még nem értek véget. Most egy olyan márkával folytatjuk a sort, melynek termékei kiváló választást kínálnak azok számára, akik nem csupán a vitaminpótlásra törekednek, hanem a tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozást is fontosnak tartják - ez a BiOrganik termékcsalád. 

Akár vegán étrendet folytatsz, akár a környezettudatos életmód híve vagy, a BiOrganik termékpalettája minden szükségletet kielégít. Több mint két évtizede vezető szerepet tölt be az egészséges élelmiszerek piacán, mint Magyarország első vegán elkötelezettségű élelmiszerkereskedelmi vállalata.

A BiOrganik termékválasztéka magában foglalja a glutén-, tej-, tojás- és szójamentes, valamint pálmaolaj- és mesterséges adalékoktól mentes élelmiszereket. Az üzem teljesen mentes minden állati eredetű összetevőtől és keresztszennyeződéstől, így biztosítva a tiszta vegán minőséget. Kizárólag minősített forrásokból származó alapanyagokat használnak, kiemelt figyelmet fordítva a hazai termelőkre.

A BiOrganik elköteleződött amellett, hogy elősegítse a növényi alapú étrend elterjedését, és termékeivel hozzájáruljon az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez. Kínálatunkban  megtalálhatók legnépszerűbb termékeik, mint a gluténmentes zabkása, a chiamag, a lencse chips és számos más vegán alapanyag, melyek segítenek abban, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a kiegyensúlyozott és változatos étrend. 

BiOrganik termékek a Nutriversum-nál BiOrganik termékek a Nutriversum-nál

Miért éri meg online rendelned?

Elfoglalt vagy a mindennapokban, és nincs időd beszerezni a legfontosabb vitaminokat és étrend-kiegészítőket? Ebben az esetben az online vásárlás kényelmét nehéz felülmúlni. Összegyűjtöttünk pár előnyt, amiért megéri tőlünk online rendelned!

Kényelem

Az online vásárlás az egyik legkényelmesebb, hiszen otthonod kényelméből szerezheted be kiszemelt termékeidet, legyen az a GAL vitamin, a Béres csepp, vagy más készítmény. Ez a módszer különösen hasznos, ha aktív életmódot folytatsz, hiszen így a nap bármely szakában vásárolhatsz anélkül, hogy el kellene hagynod a házat. Ráadásul nem kell sorban állnod, és attól sem kell tartanod, hogy útnak indulsz, viszont nem lesz elérhető a kiszemelt termék, amit keresel.

Minőségi termékek

Webshopunkban kifejezetten vásárlóink visszajelzései alapján válogattuk össze azokat a prémium minőségű készítményeket, amelyek már sok száz fogyasztónál bizonyítottak. Ennek köszönhetően megbízható információkkal, és termékleírásokkal szolgálhatunk annak érdekében, hogy a legjobb minőséget válaszd, meglepetések nélkül.  

Ingyenes szállítás 17.500 Ft felett

Érdemes a havi vitamin adagot online beszerezned, ugyanis nálunk 17.500 Ft felett ingyenes kiszállítást biztosítunk számodra. Könnyedén megrendelheted kedvenc készítményeidet, amiket pár napon belül ki is szállítunk otthonodba!

Kiváló ár-érték arány

A Nutriversum webáruházában nemcsak a minőségre, hanem a kiváló ár-érték arányra is odafigyeltünk. A GAL vitamin, a Béres csepp, a Naturmind termékek árai jellemzően alacsonyabbak, mint a hagyományos üzletekben. Így nem kell az egész várost beutaznod az ajánlatok után kutatva - egyszerűen felmehetsz az internetre, és megtalálhatod, amit szeretnél, méghozzá kedvező áron!

Termékértékelések

A termékértékelések által biztosítjuk számodra a legmegfelelőbb minőségű temékeket. Hasznosak lehetnek, ha egy termékkel kapcsolatban még nincs tapasztalatod, és segíthetnek a döntésben, hogy az adott termék megfelel-e az elvárásaidnak. Tegyük fel, hogy évek óta használsz táplálékkiegészítőket, de még soha nem próbáltad ki a GAL vitamin termékcsaládját! Ebben az esetben érdemes megnézned a véleményeket, hogy biztosra menj.

A vitaminok és étrend-kiegészítők online beszerzésének számtalan előnye van. A Nutriversum webáruházán keresztül pedig kényelmesen és egyszerűen hozzájuthatsz a szükséges termékekhez, otthonodból, sorbanállás és keresgélés nélkül. Nézz körbe új termékeink között, és válogass kedvedre!

CIKKajánló

Az 5 legjobb ingyenes Fitness applikáció

Több előnye is van ha egy App segít az egészséges életmód betartásában. Egyrészt mindig ott van a zsebedben, másrészt pedig ha ”vé...

Kell-e félnünk az édesítőszerektől? Szukralóz, eritrit és társaik

Ebben a cikkben szeretnék Nektek mesélni kicsit az édesítőkről. Na nem mindegyikről, mert akkor holnapután is ezt olvasnátok, de a ...

Mit kell tudni a C-vitaminról?

Nézzük, mit kell tudni a C-vitaminról! A C-vitamin felfedezéséért Szent Györgyi Albert, magyar biokémikust Nobel-díjjal jutalmazták. A C-...

Minden amit a PYRUVATE-ról tudni akartál!

Ha gondolkoztál már azon, hogy diétába fogsz, biztosan hallottál már a kalcium-piruvátról, mint természetes zsírégetőről és teljesítmé...