Mit kell tudni a C-vitaminról?

Mit kell tudni a C-vitaminról?

Molnár Virág

Tartalomgyártó


Nézzük, mit kell tudni a C-vitaminról! A C-vitamin felfedezéséért Szent Györgyi Albert, magyar biokémikust Nobel-díjjal jutalmazták. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezáltal az erek és a bőr normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul továbbá a csontok, a fogíny, a fogak és a porcok normál állapotának fenntartásához is.

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, továbbá a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, ezen kívül hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

A Nutriversum 1000 mg C-vitamin tablettája a csipkebogyó erejével gondoskodik arról, hogy jól vedd az akadályokat a megterhelő hétköznapokon is.

Fogyassz egy adagot, azaz egy tablettát a napi első étkezésed kíséretében bő folyadékkal!

CIKKajánló

Minden amit a KOLLAGÉNRŐL tudni akartál!

Mi az a KOLLAGÉN, és mire való a szépségápolásban és sportban csodaszerként emlegetett kollagén? Erre adunk választ cikkünkben. Nézzük meg, hogy miben segít a kollagén. A megfelelő kollagénszint semmiképp se elhanyagolható, de szerencsére ennek eléré

Minden amit a PYRUVATE-ról tudni akartál!

Miért a piruvát az egyik legnépszerűbb diéta-támogató formula? Ezt válaszoljuk meg blogcikkünkben.

Minden amit a fehérjéről tudni akartál - kisokos

Mi a fehérje? Milyen fehérjét válasszak? Melyik a legjobb fehérje? Mikor és mennyit is fogyasszunk? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogcikkünkben. Olvasd el most!

Egészséges bevásárlólista olcsón - ezeket (v)edd meg

Összegyűjtöttem nektek azokat az alap dolgokat, amik körülbelül minden vásárlásom alatt a kosaramba kerülnek. Egy egyszerű lista, ami szuper alapot ad, és ezekkel nem lőhettek mellé, ha egészségesen szeretnétek táplálkozni.