Reggeli variációk - sós és édes wrap

Reggeli variációk - sós és édes wrap

Sándor Orsolya

Műsorvezető


Te a sós vagy az édes Reggelit szereted jobban? Vagy esetleg ebben a sorrendben mindkettő jöhet? Ugyanis Sándor Orsi hozott mindkettőre egy-egy egészséges alternatívát!

A wrap-ot középig vágd be, és a négy negyedére tegyél négyféle finomságot, majd a negyedeket hajtogasd egymásra ahogy Orsi csinálja a képeken. Tedd egy grillsütőbe vagy akár serpenyőben is összesütheted, csak ebben az esetben egyszer óvatosan meg kell fordítani.

Az édesbe banánt, epret és a Spread MilkyNuss Duo ízű krémünket tettük, ami hozzáadott cukortól mentes.

A sósba avokádót, egy kis rántottát, reszelt sajtot, piros paprikát és sonkát tettünk, de bármi szóba jöhet, amihez kedved van. Az avokádó, a sajt és a tojás krémes állagot ad, ezekből érdemes legalább kettőt beletenni.
A Protein Wraps amit szintén weboldalunkon találsz meg, egy átlag tortillánál jóval kevesebb szénhidrátot tartalmaz, ezért diéta során is jó választás lehet.

Próbáld ki te is!

CIKKajánló

3+1 diétás hűsítő a nyári napokra

Legjobb cukormentes és hűsítő receptjeink a forróság ellen. Olvasd el blogcikkünket!

Áfonyás sajttorta

Sándor Orsi hozott nektek egy áfonyás sajttorta receptet alacsony kalória- és magas protein tartalommal.

Cukormentes kókuszkeksz Protein Cream-mel

Íme egy Cukormentes kókuszkeksz süti, amiben nincsen hozzáadott cukor, az íze csodás, a rosttartalma pedig magas. Ha édességre vágysz, de nem akarod megszegni a diétádat, akkor mentsd el a receptet! Hozzávalók: 100 g vaj, 2 tk kókuszolaj, 2 tojás, 0,

Pan Pizza

Egészséges Pan Pizza 10 perc alatt? Ráadásul serpenyőben is elkészítheted. Cukor- és édesítőszer mentes, borsófehérje izolátumból és tojásfehérjéből, illetve gluténmentes hajdinalisztből készült. Olvasd el blogcikkünket!