Márciusi fitnesz ruha inspiráció

Márciusi fitnesz ruha inspiráció

Nutriversum Team

Szenvedéllyel készült, Neked


Itt a tavasz, jöhetnek az élénk színek, amik biztosan feldobják a hangulatod! Biztosan nagyobb kedvvel mész le az edzőterembe vagy ki a Margit-szigetre futni egy ilyen szuper szettben.

CIKKajánló

Minden amit a fehérjéről tudni akartál - kisokos

Mi a fehérje? Milyen fehérjét válasszak? Melyik a legjobb fehérje? Mikor és mennyit is fogyasszunk? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogcikkünkben. Olvasd el most!

A Schwarzeneggeri mellizom titka

Mi a kidolgozott mellizom titka? Ki ne szeretne kidolgozott és formás mellkast? A mellizom fejlesztése sok férfit motivál abban, hogy belekezdjen a konditermi edzésekbe és a bicepsz mellett ez a leggyakrabban erősített izomcsoport is. Olvasd el cikkü

Minden amit a KOLLAGÉNRŐL tudni akartál!

Mi az a KOLLAGÉN, és mire való a szépségápolásban és sportban csodaszerként emlegetett kollagén? Erre adunk választ cikkünkben. Nézzük meg, hogy miben segít a kollagén. A megfelelő kollagénszint semmiképp se elhanyagolható, de szerencsére ennek eléré

Az 5 legjobb ingyenes Fitness applikáció

Melyik Fitness applikáció a legjobb? Segítünk dönteni. Olvasd el blogcikkünket! Több előnye is van ha egy App segít az egészséges életmód betartásában. Összeszedtük nektek a kedvenc applikációinkat.