Ti kértétek, mi megcsináltuk: Kókusz ízű Whey Pro fehérjepor

Ti kértétek, mi megcsináltuk: Kókusz ízű Whey Pro fehérjepor

Nutriversum Team

Szenvedéllyel készült, Neked


Újdonság: bemutatkozik a krémesen kókuszos Whey Pro fehérjénk, amit Ti szavaztatok meg Instagram oldalunkon. A Nutriversum legfinomabb fehérjéje most ezzel a különleges ízzel bővült.

Még tavaly feltettünk egy kérdést Instagram Storyban, hogy milyen ízű fehérjét látnátok szívesen a kínálatunkban, és ahogy a lenti kép is mutatja, felrobbant az Instagram oldalunk a kókuszos kérések miatt. Nem volt más választás, nekiálltunk az íz kifejlesztésének. A célunk az volt, hogy egy igazán krémes, extra kókuszos ízvilágot alkossunk meg, ami bármikor jól tud esni az embernek. 

Ismerd meg a Whey Pro fehérjénket

A Nutriversum Whey Pro fehérjepor az egyik legrégebbi és legtöbbet eladott Nutriversum termék. Ennek a fehérjének a célja, hogy élmény legyen vele a fehérjebevitel, ezért az íz az egyik legfontosabb szempont a termékfejlesztés során. Ezt a fehérjénket szoktuk ajánlani hobbi sportolóknak, illetve mindenkinek, aki alapszinten szeretné támogatni az egészséges életmódját. Jó választás zabkásába, sütéshez, vagy csak önmagában fehérje shake-ként fogyasztva is.

Természetesen a minőségre is mindig kiemelten figyelünk a termékfejlesztés során, ezért a termék adagonként 23 gramm minőségi tejsavófehérje koncentrátumot tartalmaz, amit kiegészítettünk még emésztőenzimekkel, hogy minél könnyebben emészthető fehérjét kapjunk. 

Új fejlesztési irány nálunk, hogy olyan termékeknél, melyeknél lehetséges, a készítménybe rakunk szárított gyümölcsöt is, hogy még jobb legyen a fogyasztási élmény. Így került a megújult ízesítésű Whey Pro-ba például kókuszreszelék. Reméljük tetszeni fog Nektek!

További érdekesség, hogy ennél az ízesítésnél debütál új zárási technológiával ellátott fehérjés zacskónk is. A régi simítózáras megoldás helyett egy tépőzáras megoldást alkalmazunk mostantól, ami sokkal egyszerűbb felhasználást jelent számotokra, mert a tépőzárba nem tud megtapadni a por, ezért könnyebb lesz a csomag visszazárása.

Mint láthatjátok ebből a példából is, fontos számunkra a véleményetek, ezért, ha bármilyen kérésetek vagy kérdésetek van hozzánk, nyugodtan írjátok meg nekünk elérhetőségeink valamelyikén. Igyekezni fogunk minden igényt kielégíteni, hisz a Nutriversum alapja az ügyfélközpontú hozzáállás.

CIKKajánló

Minden amit a fehérjéről tudni akartál - kisokos

Mi a fehérje? Milyen fehérjét válasszak? Melyik a legjobb fehérje? Mikor és mennyit is fogyasszunk? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogcikkünkben. Olvasd el most!

Fehérje izolátum vagy koncentrátum? Melyik kell nekem?

Melyik fehérje a legjobb választás Neked? Olvasd el most cikkünkben.

A Schwarzeneggeri mellizom titka

Mi a kidolgozott mellizom titka? Ki ne szeretne kidolgozott és formás mellkast? A mellizom fejlesztése sok férfit motivál abban, hogy belekezdjen a konditermi edzésekbe és a bicepsz mellett ez a leggyakrabban erősített izomcsoport is. Olvasd el cikkü

Puffasztott rizs, egyem – ne egyem? Tények és tévhitek.

Némi zavar él még az emberek fejében, hogy a Puffasztott rizs mire és miért jó. Sokan fogyni szeretnének, és ezért tömik magukba csomagszám, míg mások lusták főzni vagy nincs idejük rá, de hízni szeretnének, úgyhogy ezért fogyasztják. Mégis mire jó p