Minden, amit tudnod kell a D-vitaminról

Minden, amit tudnod kell a D-vitaminról

Molnár Virág

Tartalomgyártó


Ugyan sokszor lehet hallani, hogy az optimális D-vitaminszint fenntartása érdekében javasolt 10-30 perc napon való tartózkodás, azonban ez sajnos nem mindig megvalósítható. Hogy miért is fontos a D-vitamin pótlása? Segíti a kalcium és a foszfor felszívódását a belekből, így elősegítve a csontok egészségének fenntartását.

Segíti az immunrendszer megfelelő működését is. Hozzájárul az izomzat és a fogak normál állapotának fenntartásához, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik.  Nálunk most háromféle D-vitamin termék közül is választhatsz. A málna ízesítésű rágótabletta nem csak finom, de magas dózisban tartalmaz D-vitamint.

Választhatod a hagyományos tablettát is, mely 4000 nemzetközi egység D-vitamint tartalmaz, így már napi egy tabletta fogyasztása biztosítja a napi D-vitamin bevitelt.  Továbbá itt a D3+K2 vitamin kapszula, melyben a D3 vitamin a K2 vitaminnal kiegészítve alkot tökéletes párost.

Írd meg nekünk kommentbe, hogy te melyiket választanád!

CIKKajánló

Mit kell tudni a C-vitaminról?

C-vitamin, mit mikor hogyan? Olvasd el cikkünket és nézd meg videónkat, tudj meg többet a c-vitaminról. Mit kell tudni a c-vitaminról?

Minden amit a PYRUVATE-ról tudni akartál!

Miért a piruvát az egyik legnépszerűbb diéta-támogató formula? Ezt válaszoljuk meg blogcikkünkben.

Kollagén por kisokos- most mindent megtudhatsz!

A kollagén por az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Milyen típusai vannak? Melyek az előnyei? Most minden kérdésedre választ kapsz!