Te tudtad ezeket a vasról?

Te tudtad ezeket a vasról?

Molnár Virág

Tartalomgyártó


Gyakran fáradtnak vagy kimerültnek érzed magad? Ez akár a vashiány tünete is lehet. Nézzük, miért is fontos a megfelelő vaspótlás. 

A vas legfontosabb szerepe az életműködéshez szükséges oxigén eljuttatása a szervezet minden sejtjéhez. Hozzájárul a normál vörösvérsejt és hemoglobin képződéshez, a normál szellemi működés fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

Mindezek mellett a vas szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál anyagcsere folyamatok működésében és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is. Vaspótlás szempontjából előnyben vannak azok, akik fogyasztanak állati eredetű termékeket. A vörös húsok magas dózisban tartalmaznak vasat és a hasznosulásuk is jelentősen kedvezőbb.

A Nutriversum Iron terméke olyan dózisban tartalmazza az elengedhetetlen mikrotápanyagot, amely mindennapos szedése garantálja, hogy a vasbeviteled miatt ne kelljen aggódnod.

CIKKajánló

3+1 diétás hűsítő a nyári napokra

Legjobb cukormentes és hűsítő receptjeink a forróság ellen. Olvasd el blogcikkünket!

Minden amit a KOLLAGÉNRŐL tudni akartál!

Mi az a KOLLAGÉN, és mire való a szépségápolásban és sportban csodaszerként emlegetett kollagén? Erre adunk választ cikkünkben. Nézzük meg, hogy miben segít a kollagén. A megfelelő kollagénszint semmiképp se elhanyagolható, de szerencsére ennek eléré

Minden amit a PYRUVATE-ról tudni akartál!

Miért a piruvát az egyik legnépszerűbb diéta-támogató formula? Ezt válaszoljuk meg blogcikkünkben.

Puffasztott rizs, egyem – ne egyem? Tények és tévhitek.

Némi zavar él még az emberek fejében, hogy a Puffasztott rizs mire és miért jó. Sokan fogyni szeretnének, és ezért tömik magukba csomagszám, míg mások lusták főzni vagy nincs idejük rá, de hízni szeretnének, úgyhogy ezért fogyasztják. Mégis mire jó p