Gyakorlat gerincferdülés miatti hátfájdalom ellen

Gyakorlat gerincferdülés miatti hátfájdalom ellen

Gazdag Vivien

Jógaoktató


Fáj a hátad a gerincferdülés miatt? Próbáld ki ezt a gyakorlatot! 

A gerincferdülés egy olyan tartási hiba, mely a gerinc oldalirányú elhajlását jelenti. Nagyon fontos fokozatosan és folyamatosan erősíteni ezeket a mélyizmokat, amelyek a gerincet tartják. 
E gyakorlat során erősítjük bizonyos gerincmenti izmokat, melyek segítik a tartásjavítást, és csökkentik a ferdülés mértékét. Figyelj arra, hogy mindkét talpad told a talajba!

Természetesen súlyos esetben mindenképp konzultálj az orvossal.

Mentsd el későbbre és kövess be minket!

CIKKajánló

Mit kell tudni a C-vitaminról?

C-vitamin, mit mikor hogyan? Olvasd el cikkünket és nézd meg videónkat, tudj meg többet a c-vitaminról. Mit kell tudni a c-vitaminról?

A Schwarzeneggeri mellizom titka

Mi a kidolgozott mellizom titka? Ki ne szeretne kidolgozott és formás mellkast? A mellizom fejlesztése sok férfit motivál abban, hogy belekezdjen a konditermi edzésekbe és a bicepsz mellett ez a leggyakrabban erősített izomcsoport is. Olvasd el cikkü

Minden amit a fehérjéről tudni akartál - kisokos

Mi a fehérje? Milyen fehérjét válasszak? Melyik a legjobb fehérje? Mikor és mennyit is fogyasszunk? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogcikkünkben. Olvasd el most!

Az 5 legjobb ingyenes Fitness applikáció

Melyik Fitness applikáció a legjobb? Segítünk dönteni. Olvasd el blogcikkünket! Több előnye is van ha egy App segít az egészséges életmód betartásában. Összeszedtük nektek a kedvenc applikációinkat.